Οι Ιατρικές μέρες καριέρας (Carrers in White) σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

499

Στις 20 και 21 Μαΐου οι Ιατρικές Ημέρες Καριέρας Careers in White έρχονται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, όπου κορυφαίοι εργοδότες από όλη την Ευρώπη θα συγκεντρωθούν στο Electra Palace Hotel Αθήνας και στο Electra Palace Hotel Θεσσαλονίκης για να σας συναντήσουν και να σας ενημερώσουν για όλες τις προσφερόμενες θέσεις εργασίας στον Ιατρικό κλάδο.

Η είσοδος είναι δωρεάν και σας περιμένουμε από τις 10:00 έως τις 16:00. Αυτή είναι η ευκαιρία σας να κάνετε το επόμενο βήμα στην καριέρα σας, να βρείτε την ιδανική δουλειά για εσάς και να μάθετε πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία πρόσληψης και μετοίκησης. Οι εργοδότες θα είναι στη διάθεσή σας για να απαντήσουν στις ερωτήσεις σας και να σας βοηθήσουν σε όλη τη διαδικασία.

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι κάποιες από τις χώρες με μεγάλο ενδιαφέρον για πρόσληψη Ιατρικού προσωπικού από την Ελλάδα είναι: το Ηνωμένο Βασίλειο, η Γερμανία, η Νορβηγία, η Δανία, η Σουηδία, η Ολλανδία, το Λουξεμβούργο, η Αυστρία, η Ελβετία, η Γαλλία και το Βέλγιο.

Επιπλέον, εκτός από τις υψηλές απολαβές, υπάρχουν και άλλα πλεονεκτήματα για όσους επιλέξουν να κάνουν το επόμενο βήμα στην καριέρα τους και να δηλώσουν σε μία από τις προσφερόμενες θέσεις εργασίας, όπως ελαστικό ωράριο, υποστήριξη σε κάθε βήμα και βοήθεια στην αναγνώριση του πτυχίου, δωρεάν εντατικά μαθήματα γλώσσας, βοήθεια στη μετοίκηση της οικογένειας και πολλά άλλα.

Μην ξεχάσετε να φέρετε το βιογραφικό σας!

Στα πλαίσια της Ιατρικής Ημέρας Καριέρας και στη 13:00 η Μαρία Χιόνη (Maria Chionis) BA., M.A.Ed., MSc Medicine θα πραγματοποιήσει διάλεξη με θέμα «Πώς να βελτιώσετε τις γνώσεις σας στην ιατρική ορολογία, τις δεξιότητες σας στα αγγλικά και το επίπεδο σας για το IELTS».

Η είσοδος για την Ιατρική Ημέρα Καριέρας όσο και για τη διάλεξη είναι δωρεάν.

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια