Οι εργολάβοι της λάσπης

530

Η ενότητα γραμμής που παρουσιάζουν τα δημοσιεύματα σε βάρος του κ. Καλογρίτσα αποκαλύπτει αυτούς που έχουν αναλάβει εργολαβικά τον πόλεμο λάσπης. Τα στημένα δημοσιεύματα επιχειρούν να εμφανίσουν τον Χρ. Καλογρίτσα ως τον νέο διαπλεκόμενο εργολάβο, που έχει εξασφαλίσει προνομιακές σχέσεις με την κυβέρνηση.

Όλες αυτές τις γελοιότητες τις διακινούν κάποιοι ισχυροί κατασκευαστικοί όμιλοι, οι οποίοι είχαν εξασφαλίσει το μονοπώλιο στα δημόσια έργα χρησιμοποιώντας απροκάλυπτα τη δύναμη κρούσης που διέθεταν στα μέσα ενημέρωσης. Τώρα που χάνουν τις ντουντούκες με τις οποίες εκβίαζαν το πολιτικό σύστημα, είναι φυσικό να απολέσουν και το μονοπώλιο στα δημόσια έργα.

Τη διακίνηση των στημένων δημοσιευμάτων έχει αναλάβει το σύστημα γνωστού παράγοντα από τη Βόρεια Ελλάδα που διεκδικεί τηλεοπτική συχνότητα, χωρίς να έχει εξασφαλίσει πιστοποιητικό νομιμότητας για ένα τεράστιο ποσό που έχει παρκάρει στη Λευκωσία και προέρχεται από κωδικούς εταιρειών με έδρα την Οδησσό.

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια