Οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία έχτισαν την είσοδο του υπ. Υγείας [pics+Videos]

310

Σε μια πρωτότυπη διαμαρτυρία προκειμένου να δείξουν τη διαφωνία τους με τις πολιτικές που εφαρμόζει το υπουργείο Υγείας και την «ασφυξία» στον χώρο της δημόσιας υγείας προχώρησαν τα ξημερώματα οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία

Μέλη της ΠΟΕΔΗΝ πήραν καλέμι και μυστρί και άρχισαν να χτίζουν την είσοδο του κτηρίου της οδού Αριστοτέλους επιχείρηση που ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 8.

«Το υπουργείο δεν χρειάζεται αφού οι αποφάσεις έρχονται από τις Βρυξέλλες. Καθημερινά πεθαίνουν ασθενείς στα νοσοκομεία. Το μόνο που έχει μείνει εδώ είναι η αλαζονεία του κύριου Πολάκη» δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννακός.

Χρειαζόμαστε μόνιμο προσωπικό και επί των ημερών ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ το προσωπικό μειώθηκε κατά 7.500, συμπλήρωσε ο κ. Γιαννακός.

Η κινητοποίηση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της στάσης εργασίας των εργαζομένων στα νοσοκομεία που έχουν προγραμματίσει για αργότερα μέσα στην ημέρα συγκέντρωση έξω από το υπ. Υγείας.

Σε πανό, μάλιστα, που ανήρτησαν γράφουν όλους όσοι «καταζητούνται» από την Τρόικα για την περικοπή δαπανών.

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια