Οι… γερομπιρμπίληδες και οι κερατάδες του Σαββατοκύριακου!

405

Πραγματικά μάς έχουν κουράσει όλα αυτά τα δημοσιεύματα του Τύπου με τους… φορτηγατζήδες της θάλασσας και τις ερωμένες τους, τις αρραβωνιάρες ή τις πρώην και νυν συζύγους!

Και είναι ειλικρινά θλιβερό να παρακολουθείς τη ζωή ηλικιωμένων εφοπλιστών και μεγαλοεπιχειρηματιών να περιγράφεται μέσα από μια διάθεση διακωμώδησης, πασπαλισμένη με ένα άρωμα λάιφ στάιλ δημιουργώντας μια ψευδεπίγραφη αίσθηση ερωτικού ρομάντζου, της νεαρής επαρχιωτοπούλας με τον πρίγκιπα με το άσπρο άλογο, που όμως ήταν γέρος με λευκό υπερπολυτελές γιοτ!

Όπως μας κούρασαν και οι διάφοροι κερατάδες με τα φουλάρια, τα ανοιχτά πουκάμισα και τα μαντηλάκια, που παριστάνουν τους γόηδες και θέλουν να πλασάρονται σαν πλέι μπόι την ώρα που όλη η Αθήνα γελάει ειρωνικά πίσω από την πλάτη τους. Ρε ουστ! από ’δώ, μας ζαλίσατε… σάπιοι!

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια