Ν.Παππάς: Η Κυβέρνηση θα διασφαλίσει την διαφάνεια στο τηλεοπτικό τοπίο. Αιχμές του Υπουργού για τον Στουρνάρα (βίντεο)

462

Απαντήσεις στη Βουλή έδωσε ο Υπουργός Επικρατείας για τις τηλεοπτικές άδειες, διευκρινίζοντας πως αποκλείονται όσοι έχουν αμετάκλητες καταδίκες.

Υπενθύμισε ότι λήγει τη Δευτέρα στις 3 το μεσημέρι η προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό, ότι αρχές Αυγούστου θα διεξαχθεί η δημοπρασία και υπογράμμισε ότι «τα σχήματα που θα συμμετάσχουν θα πρέπει να καταθέσουν ενημερότητες και αξιόπιστες εγγυητικές επιταγές». «Είμαστε στην τελευταία φάση και η κυβέρνηση θα διασφαλίσει την διαφάνεια στο τηλεοπτικό τοπίο», επεσήμανε

Ο κ. Παππάς τόνισε ότι «η κυβέρνηση έχει ανταποκριθεί στην απαίτηση του λαού» για ρύθμιση του τηλεοπτικού τοπίου. «Εισπράξαμε τέλος χρήσης συχνοτήτων, τέλη διαφήμισης και συνεστήθη η Εξεταστική Επιτροπή για τα δάνεια των ΜΜΕ με πρωτοβουλία της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας. Ένα δεύτερο μάτι δεν βλάπτει ποτέ, ειδικά αν το μάτι που ελέγχει είναι ίδιο με αυτό που ελέγχεται», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Ένας καχύποπτος θα μπορούσε να συνδέσει την προηγούμενη ιδιότητα του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα, που ήταν υπουργός της κυβέρνησης Σαμαρά που είχε συγκεκριμένη πολιτική για το θέμα».

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια