Ν. Νικολόπουλος: «Υπάρχουν γαλάζιοι βουλευτές που μπορεί να ψηφίσουν διατάξεις του εκλογικού νόμου»! [Ηχητικό]

- «Πως πήρε ο Αλαφούζος ενημερότητα για τηλεοπτική άδεια, ενώ δεν έχει πληρώσει 1,5 χρόνο τα δάνεια του;»!

889

Την καταγγελία ότι ο ιδιοκτήτης του ΣΚΑΪ, Γιάννης Αλαφούζος, δεν πληρώνει εδώ και 1,5 χρόνο τα δάνεια του, παρόλα αυτά απέσπασε χαρτί ενημερότητας για να καταθέσει υποψηφιότητα για τηλεοπτική άδεια, έκανε ο ανεξάρτητος βουλευτής και επικεφαλής του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος, Νίκος Νικολόπουλος.

Μάλιστα, τόνισε πως για την καταγγελία του αυτή, όπως και για άλλες, έχει ήδη ενημερώσει αρμοδίως τον εισαγγελέα, ενώ έχει δρομολογήσει και κοινοβουλευτική παρέμβαση.

Μιλώντας δε στην εκπομπή Red Pepper News του Πάρι Κουρτζίδη στον ραδιοφωνικό σταθμό ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 94FM ο κ. Νικολόπουλος ισχυρίστηκε ότι γνωρίζει βουλευτές της κεντροδεξιάς που αν απελευθερώνονταν, δηλαδή υπό προϋποθέσεις, οι οποίες δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν, τελικά θα μπορούσαν να ψηφίσουν διατάξεις του εκλογικού νόμου, ειδικά έτσι όπως προτείνει να διαμορφωθεί ο ίδιος. Κάτι που αποκάλυψε ότι υποστήριξε και στην συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό, στον οποίο ως γνωστόν του κατέθεσε την ανατρεπτική πρόταση για την κατάργηση του 3%, ως ορίου εισόδου των κομμάτων στη Βουλή. Τόνισε όμως και την προϋπόθεση που θέτει, δηλαδή ότι ένα κόμμα για να εκπροσωπηθεί κοινοβουλευτικά θα πρέπει να πάρει 1% τουλάχιστον στις 5 από τις 7 διοικητικές περιφέρειες της χώρας.

Ο Αχαιός βουλευτής, εμμέσως πλην σαφώς, επιβεβαίωσε το αποκλειστικό ρεπορτάζ του AXIAplus.gr ότι υπάρχουν πολλές πιθανότητες και τεχνικοί τρόποι για να αναβληθεί η ψηφοφορία που επρόκειτο να γίνει στις 20 Ιουλίου κατά κάτι ημέρες, ενδεχομένως και για μετά την κοινοβουλευτική συζήτηση σχετικά με το αν θα γίνει ή όχι εξεταστική επιτροπή στη Βουλή για το plan X.

Ο κ. Νικολόπουλος, αναφερόμενος στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, άσκησε δριμεία κριτική για την περαιτέρω μετάλλαξη της ΝΔ σε σημιτικό κόμμα, ενώ υποστήριξε ότι ο ίδιος, όπως και πολλοί νυν βουλευτές αλλά και ψηφοφόροι της κεντροδεξιάς παράταξης δεν αντέχουν, ασφυκτιούν, να βλέπουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη να φλερτάρει με τα ορφανά του ΠΑΣΟΚ, έχοντας εγκαταλείψει τις ιδεολογικές αρχές του Καραμανλή, ενώ επικαλέστηκε μάλιστα ακόμη και τον κ. Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια