Ν.Δ.: «Μνημείο αναξιοπιστίας και ανευθυνότητας» το δημοψήφισμα

439

«Έγκλημα σε βάρος του τόπου και του λαού» χαρακτήρισε το περσινό δημοψήφισμα ο εκπρόσωπος τύπου της Ν.Δ., Γιώργος Κουμουτσάκος, κάνοντας παράλληλα λόγο για «μνημείο αναξιοπιστίας και ανευθυνότητας».

«Σήμερα, συμπληρώνεται ένας χρόνος από το δημοψήφισμα – παρωδία της 5ης Ιουλίου 2015. Το δημοψήφισμα αυτό κόστισε πολύ ακριβά», τόνισε κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, ο εκπρόσωπος τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Το κόστος του δημοψηφίσματος το πληρώνει τόσο «η χώρα με τη ραγδαία φτωχοποίησή της», όσο και «οι συνταξιούχοι, οι μισθωτοί και οι φορολογούμενοι με τη σφαγή των εισοδημάτων τους, που έχει ήδη ξεκινήσει», κατήγγειλε ο κ. Κουμουτσάκος.

Ο εκπρόσωπος τύπου της Ν.Δ. επιτέθηκε προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα, υπογραμμίζοντας πως ο πρωθυπουργός «άλλα σχεδίασε, άλλα ζήτησε από τους πολίτες και άλλα έκανε», ενώ επεσήμανε ότι το δημοψήφισμα όστισε δεκάδες δισεκατομμύρια στην οικονομία, στους φορολογούμενους, στις τράπεζες, στους μετόχους τους και το Δημόσιο.

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια