Ντάϊσεμπλουμ: «Ο Φάρατζ ζει στον δικό του κόσμο»

459

«Λιγότερο ευνοϊκή θα είναι μία μελλοντική νέα εμπορική συμφωνία ανάμεσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στην Βρετανία», τόνισε ο πρόεδρος του Eurogroup και υπουργός Οικονομικών της Ολλανδίας Γερούν Ντάισελμπλουμ, ενώ παράλληλα άσκησε δριμεία κριτική στον επικεφαλής του ευρωσκεπτικιστικού κόμματος «UΚΙΡ» και έναν εκ των ηγετών της καμπάνιας υπέρ του Brexit, Νάιτζελ Φάρατζ.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα, ο Νάιτζελ Φάρατζ από το βήμα του ευρωκοινοβουλίου, είχε δηλώσει ότι είναι προς το συμφέρον της Ευρώπης να συνάψει μια εμπορική σχέση με τη Βρετανία.

«Ο Φάρατζ ζει στον δικό του κόσμο… Νομίζει ότι η Βρετανία είναι ακόμη μια παγκόσμια αυτοκρατορία και ότι μπορεί να υπαγορεύει τα πάντα, αλλά δεν πρόκειται να συμβεί αυτό», ανέφερε μιλώντας στο ολλανδικό τηλεοπτικό δίκτυο «RTL», ο κ. Ντάισελμπλουμ, ενώ σημείωσε ότι είναι πολύ νωρίς ακόμα για να εκτιμηθούν οι συνέπειες που θα έχει μακροπρόθεσμα το Brexit στη βρετανική οικονομία.

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια