Νορμανδία: Τραυματίες 3 πιστοί από την επίθεση σε εκκλησία – Οι δράστες φώναζαν «ISIS» [Βίντεο]

462

Σε λουτρό αίματος φαίνεται να εξελίσσεται η επίθεση δυο ανδρών με μαχαίρια σε εκκλησία της γαλλικής πόλης Ρουέν, στη Νορμανδία, καθώς πέρα από τον ιερέα τον οποίο οι δράστες αποκεφάλισαν μέσα στο ναό, σύμφωνα με νέες πληροφορίες τρεις ακόμα πιστοί τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια της επίθεσης, με τον έναν εξ’ αυτών να δίνει μάχη για τη ζωή του.

Εν τω μεταξύ, πληθαίνουν οι πληροφορίες που θέλουν του δυο μακελάρηδες να σχετίζονται με την τρομοκρατική οργάνωση «Ισλαμικό Κράτος». Συγκεκριμένα, το «Le Point» μεταδίδει ότι κατά τη διάρκεια της εισβολής τους στην εκκλησία οι δράστες φώναζαν συνθήματα υπέρ του «Ισλαμικού Κράτους», ενώ η εφημερίδα Le Figaro» επικαλούμενη αστυνομικές πηγές, αναφέρει πως ο ένας δράστης είχε γενειάδα και ο άλλος φόραγε το παραδοσιακό καπέλο των μουσουλμάνων «chachia».

Το αιματηρό περιστατικό ξεκίνησε, όταν δυο άνδρες εισέβαλαν στην εκκλησία Σεντ-Ετιέν-ντι-Ρουβρέ στη Ρουέν, και προσπάθησαν να κρατήσουν ομήρους πέντε με έξι άτομα που βρίσκονταν εκείνη την ώρα μέσα στο ναό. Λίγο αργότερα, οι δράστες έπεσαν νεκροί από τα πυρά των αστυνομικών.

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια