Νορβηγία – Κρήτη με …ορθοπεταλιές

1606

Με μόνο μεταφορικό μέσο τα ποδήλατά τους και μέσα σε μόλις 21 ημέρες, δύο Νορβηγοί διέσχισαν την Ευρώπη, με τελικό προορισμό την Κρήτη!

Διανύοντας 190 χιλιόμετρα την ημέρα, ο Φρέντικ Κλάουσεν και ο γιος του Στιβ διέσχισαν τη Δανία, τη Γερμανία, τη Σλοβακία, την Τσεχία, τη Σερβία και το Μαυροβούνιο, για να φθάσουν στη μεγαλόνησο, την οποία επισκέπτονται εδώ και 10 χρόνια, γνωρίζοντας κάθε γωνιά της, πάντα καβάλα στα ποδήλατά τους.

Ο δήμος των Χανιών τους τίμησε για το επίτευγμα τους, χαρίζοντας τους αναμνηστικά δώρα με άρωμα Κρήτης. «Σας καλωσορίζω στο δήμο Χανίων και σας συγχαίρω για την ιδέα και το κουράγιο σας να ξεκινήσετε αυτό το μεγάλο ταξίδι με τα ποδήλατά σας από την Νορβηγία και να φτάσετε να είστε σήμερα μαζί μας εδώ στα Χανιά», είπε στους τολμηρούς Νορβηγούς, ο δήμαρχος Τάσος Βάμβουκας.

 

 

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια