Νεκρός Αφγανός στο Ελληνικό

646
Óôéãìéüôõðá áðü ôéò åãêáôáóôÜóåéò ôïõ ðáëéïý áåñïäñïìßïõ óôï Åëëçíéêü,üðïõ äéáìÝíïõí ðåñßðïõ 6.000 ðñüóöõãåò êáé ìåôáíÜóôåò óôçí ðëåéïíüôçôÜ ôïõò Áöãáíïß,ÔåôÜñôç 13 Áðñéëßïõ 2016 (EUROKINISSI/ÔÁÔÉÁÍÁ ÌÐÏËÁÑÇ)

Υπέκυψε στα τραύματά του, ο ένας από τους τρεις Αφγανούς που μεταφέρθηκαν στο Ασκληπιείο Βούλας, μετά την συμπλοκή που σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο Κέντρο Φιλοξενίας Ελληνικού. Ο Αφγανός, που άφησε την τελευταία πνοή του, σύμφωνα με την Αστυνομία, φέρει τραύματα από μαχαίρι, ενώ και οι άλλοι έχουν τραυματισθεί από μαχαίρια και φέρουν κτυπήματα από ρόπαλα αλλά είναι εκτός κινδύνου.

Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία, προκύπτει ότι υπήρξε συμπλοκή μεταξύ Αφγανών για άγνωστη αιτία μέσα στο κέντρο του Ελληνικού, με ρόπαλα, μαχαίρια και άλλα αντικείμενα. Την υπόθεση ανέλαβε το τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, κλιμάκιο του οποίου έχει μεταβεί στο Ελληνικό, μαζί με άλλες αστυνομικές δυνάμεις και διενεργείται προανάκριση.

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια