ΝΔ: Τα 3 βασικά σημεία προς τον Πρωθυπουργό…

569

Με καινούρια επίθεση εναντίον της Κυβέρνησης, η Νέα Δημοκρατία καλεί την Αριστερή Κυβέρνηση να μην κρύβεται πίσω από «κύκλους», χαρακτηριστικά, και απρόσωπες διαρροές. Με σχετική ανακοίνωση σημειώνει 3 βασικά σημεία προς τον πρωθυπουργό, μετά την βαριά συνθηκολόγηση των 12 δις ευρώ που επιβάλλει στους Έλληνες, όπως αναφέρει. Αναλυτικά:

Πρώτον: Αν έχει να πει κάτι προς τη Νέα Δημοκρατία, ας το πει στα ίσα και ας μην κρύβεται πίσω από απρόσωπους και »γκρίζους» κύκλους.

Δεύτερον: Το αίτημα για εκλογές βασίζεται στη συνολικά θλιβερή κατάσταση που ο ίδιος έσυρε τη χώρα. Στην ανάγκη να φύγει η πιο ανίκανη και επικίνδυνη Κυβέρνηση από τη μεταπολίτευση. Και από αυτό, δεν κάνουμε ούτε βήμα πίσω.

Και τρίτον: Η θέση της Νέας Δημοκρατίας σε ό,τι αφορά τη διαπραγμάτευση και ειδικότερα το χρέος, έχει αναπτυχθεί με σαφήνεια. Να μην προσποιείται ότι δεν την ξέρει»

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια