ΝΔ: Ο πρωθυπουργός κόβει μόνο την κορδέλα

420

Καυστικό σχόλιο από τη ΝΔ για τα εγκαίνια του αεροδρομίου της Πάρου. «Ο κ. πρωθυπουργός, σήμερα, απλά κόβει την κορδέλα» δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος.  Ο Γιώργος Κουμουτσάκος σημείωσε ότι είναι μια καλή ημέρα, όχι μόνο για το ίδιο το νησί, αλλά και για τον ελληνικό τουρισμό γενικότερα. Μάλιστα συμπλήρωσε πως για να φτάσουμε στη σημερινή ημέρα εργάστηκαν πολλοί άνθρωποι και μια σειρά κυβερνήσεων και είναι αποτέλεσμα συλλογικών προσπαθειών.
«Η Νέα Δημοκρατία, ως κυβέρνηση, θα αλλάξει τη σημερινή πρακτική αποκλεισμού και μη αναγνώρισης της συμβολής των προηγουμένων κυβερνήσεων. Θα αναγνωρίζει έμπρακτα το έργο όλων εκείνων που θα έχουν συμβάλει στην πορεία του χρόνου. Γιατί, πρώτα απ’ όλα, αυτό απαιτεί η συνέχεια του κράτους» επισήμανε ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια