ΝΔ: «Κατ´ ευφημισμόν Υπουργός Προστασίας του Πολίτη ο κ. Τόσκας»

399

Ολομέτωπη επίθεση προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα, εξαπολύει με αφορμή τα επεισόδια που έκαναν άνω-κάτω ακόμα ένα Σαββατόβραδο το κέντρο της Αθήνας, η Νέα Δημοκρατία, ενώ παράλληλα με ανακοίνωση της δεσμεύεται ότι «με πρωθυπουργό τον κ. Μητσοτάκη ο νόμος, η τάξη και πρωτίστως η ασφάλεια των πολιτών θα αποκατασταθούν σε όλη την πατρίδα μας».

«Ο κατ´ ευφημισμόν Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Τόσκας, την περασμένη Τετάρτη, μετά την αιφνιδιαστική επίσκεψη του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στο κέντρο της Αθήνας, δήλωνε προκλητικά, ούτε λίγο, ούτε πολύ, ότι οι πολίτες είναι ασφαλείς. Δυστυχώς, όμως, για εκείνον, αλλά κυρίως για τους κατοίκους του κέντρου της πρωτεύουσας, διαψεύστηκε γρήγορα μετά τα χθεσινοβραδινά επεισόδια των «γνωστών – αγνώστων στα Εξάρχεια», αναφέρει η ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης και καταλήγει: «Το ιδιότυπο άβατο, που επί των ημερών της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, έχει μετατραπεί το κέντρο της Αθήνας πρέπει να τελειώνει. Η Κυβέρνηση και ο κ. Τόσκας πρέπει να καταλάβουν ότι η κατάσταση δεν πάει άλλο».

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια