ΝΔ: Η ιδεοληψία της κυβέρνησης τορπιλίζει τις αποκρατικοποιήσεις

269

Με αφορμή τις εξελίξεις στον τομέα των ιδιωτικοποιήσεων, το νέο μπλόκο Σκουρλέτη για την επένδυση στις Σκουριές, την αλλαγή του οργανογράμματος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στο παρά πέντε της μεταβίβασής της και τις καθυστερήσεις στην παραχώρηση της Κασσιόπης η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωσή της σημειώνει:

«Η Ελλάδα παρουσιάζει τεράστιες επενδυτικές ευκαιρίες. Οι μεταρρυθμίσεις και οι αποκρατικοποιήσεις είναι ο πιο γρήγορος δρόμος για να γίνουν επενδύσεις. Από την ενέργεια μέχρι τις μεταφορές και από τον τουρισμό μέχρι την αξιοποίηση του φυσικού μας πλούτου.

Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ όμως δεν πιστεύει σε αυτές. Κάνει καθημερινά ό,τι μπορεί για να τις τορπιλίσει. Από ιδεοληψία, στερεί από τη χώρα νέα κεφάλαια που φέρνουν ρευστότητα, δουλειές, τεχνογνωσία, ανάπτυξη!

Η ιδεοληπτική αγκύλωση της Κυβέρνησης δεν είναι θέμα προσώπων. Είναι κεντρική στρατηγική επιλογή. Που πάει τη χώρα πίσω.

Μόνο μια διέξοδος υπάρχει για τα αληθινά συμφέροντα της χώρας και όλων των Ελλήνων: η άμεση πολιτική αλλαγή».

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια