ΝΔ για πρωθυπουργό: Έλαμψε δια της απουσίας του από την συζήτηση στη Βουλή

406

Ότι δεν είχε το θάρρος να προσέλθει στην Ολομέλεια της Βουλής για να υπερασπιστεί την κυβέρνησή του, κατηγόρησε τον πρωθυπουργό, η ΝΔ για την απουσία του από τη χθεσινή συζήτηση για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το τρίτο μνημόνιο.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση του γραφείου τύπου της ΝΔ αναφέρει:

«Τα χρήσιμα για τους πολίτες συμπεράσματα που προέκυψαν από τη χθεσινή συζήτηση στη Βουλή για την σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής είναι δυο:

            – Πρώτον: Ο πρωθυπουργός έλαμψε δια της απουσίας του. Δεν είχε το θάρρος να προσέλθει στην αίθουσα της Ολομέλειας – ενώ ήταν στη Βουλή – για να υπερασπιστεί την Κυβέρνησή του και τα πεπραγμένα της από τον Ιανουάριο του 2015. Εγκατέλειψε τη μάχη και τους «συντρόφους» του, μεταθέτοντας σε εκείνους το βάρος της υπεράσπισης των δικών του ευθυνών και ολέθριων λαθών.

– Δεύτερον: Το σίγουρο είναι ότι η Νέα Δημοκρατία ως Κυβέρνηση θα συστήσει την Εξεταστική Επιτροπή. Θα το κάνει – όχι ρεβανσιστικά, όχι τιμωρητικά – αλλά ως θεμελιώδη υποχρέωσή της προς τους πολίτες, που ζητούν και δικαιούνται να μάθουν για εκείνη τη γκρίζα και σκοτεινή περίοδο.

Αυτό που πρέπει να καταλάβει ο κ. Τσίπρας είναι ότι μιλώντας από τη μεταμφιεσμένη με κομματικά σύμβολα Βουλή, για τη δήθεν «Νέα Ελλάδα» του ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα επιβάλλει συλλογική αμνησία για το ζοφερό χθες και σήμερα, που έφερε η πολιτική του στη ζωή των Ελλήνων.

Δεν θα πάρει βέβαια ούτε και συγχωροχάρτι για τα πεπραγμένα του 2015 που τόσα στοίχισαν στην πατρίδα μας».

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια