ΝΔ: Με διαγραφή απείλησε βουλευτές του (πρώην δημοσιογράφους) ο Κυριάκος!

815
Παραλίγον διαγραφές στη ΝΔ και την κοινοβουλευτική ομάδα τού κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με αφορμή την ψηφοφορία για το άρθρο 38 του ασφαλιστικού, όπου μέχρι και τελευταία στιμγή οι πληροφορίες έλεγαν ότι θα μετρούσε απώλειες…

Adtech AdΟι προερχόμενοι από το δημοσιογραφικό κλάδο βουλευτές της ΝΔ, Σοφία Βούλτεψη, Σίμος Κεδίκογλου, Γιάννης Ανδριανός και Άννα Καραμανλή, προκειμένου να πειθαρχήσουν στην κομματική γραμμή απειλήθηκαν ακόμη και με διαγραφή από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εν λόγω παλαιοί, τέσσερις βουλευτές, ως πρώην δημοσιογράφοι, λίγο πριν από τη σχετική ψηφοφορία στη Βουλή, απευθύνθηκαν προς την ηγεσία του κόμματος τους, ζητώντας να αλλάξει η στάση της ΝΔ, προκειμένου να υπερψηφίσει την τρίμηνη παράταση για το αγγελιόσημο, που αφορά στο ασφαλιστικό των δημοσιογράφων.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ωστόσο, ήταν κάθετος, αλλά και αυστηρά επικριτικός μαζί τους… «Είστε βουλευτές… όχι δημοσιογράφοι! Δεν μπορείτε να δράττε συντεχνιακά…», φέρεται να τους είπε χαρακτηριστικά και με ιδιαίτερο νόημα, ξεκαθαρίζοντάς τους πως, αν δεν ακολουθήσουν την κομματική γραμμή: «θα έχετε συνέπειες…»!

Κάπου εκεί, λοιπόν, οι όποιες διαφορετικές σκέψεις έλαβαν «τέλος», οπότε σύσσωμη η κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ και επί της αρχής, όπως σχεδόν και επί του συνόλου, καταψήφισε το νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό, πλην της συμβιβαστικής λύσης-ψήφου για το άρθρο 38, που τελικά δήλωσε «παρών».

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια