Να μιλήσουν οι πολιτικοί τη γλώσσα της αλήθειας , ζήτησε από το βήμα του Economist, ο Κυριάκος Μητσοτάκης

489

Σαφές μήνυμα εν όψει της επικείμενης συνάντηση του με τον Πρωθυπουργό έστειλε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης από το βήμα του Economist σημειώνοντας ότι οι μεγάλες θεσμικές παρεμβάσεις δεν πρέπει να γίνονται αντικείμενο εκμετάλλευσης για την επίτευξη εφήμερων κομματικών κερδών.

«Σε όσους επιχειρήσουν να το πράξουν αυτό θα έδινα μια συμβουλή: Η κοινωνία είναι πολύ υποψιασμένη και μπορεί να διαγνώσει αμέσως τα πραγματικά κίνητρα πίσω από τέτοιες πρωτοβουλίες» υπογράμμισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Πρόεδρος της ΝΔ είπε ότι «το πιο σημαντικό στοίχημα που πρέπει να κερδίσουμε είναι η αποκατάσταση σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πολίτες. Και η εμπιστοσύνη κερδίζεται μόνο αν οι πολιτικοί μιλήσουν τη γλώσσα της αλήθειας αντί να καταφεύγουν σε δήθεν θεσμικές παρεμβάσεις που μόνο σκοπό έχουν τη διαχείριση της επερχόμενης εκλογικής ήττας».

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια