Να καταθέσει ο Ν. Δένδιας, ζητούν οι συνήγοροι του Γ.Λαγού

416

Να κληθεί να καταθέσει ο πρώην υπουργός Νίκος Δένδιας ζήτησαν οι συνήγοροι υπεράσπισης του κατηγορούμενου βουλευτή της ΧΑ Γ. Λαγού.

Οπως είπαν, ο κ. Δένδιας «είχε σπεύσει» στο σημείο την επόμενη ημέρα. «Η δίωξη του εντολέα μου είναι πολιτική» είπε ο συνήγορος του κατηγορούμενου βουλευτή.

Νωρίτερα, κατέθεσε ιδιοκτήτης ζαχαροπλαστείου που βρίσκεται απέναντι από την καφετέρια «Κοράλλι», όπου ο Παύλος Φύσσας είχε πάει μετά με την παρέα του να παρακολουθήσουν ποδόσφαιρο.

Ο κ. Χρήστος Χρηστίδης ανέφερε πως την ώρα των γεγονότων το μαγαζί του ήταν κλειστό και πως έμαθε την επόμενη ημέρα για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τα ΜΜΕ.

Απαντώντας δε σε ερωτήσεις, σημείωσε ότι την επόμενη ημέρα επισκέφθηκαν την επιχείρησή του αστυνομικοί αλλά και ο τότε υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας που ακολούθησε.

Η δίκη θα συνεχιστεί τη Δευτέρα.

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια