Ναυαγεί το σίριαλ Τσέχων-Κοντομηνά, φλερτ με το Έψιλον του Βρυώνη

630

Την ίδια ώρα που παίζεται το τελευταίο «ποντάρισμα» στο χρηματιστήριο των ΜΜΕ και κυρίως το καναλιών, εξακολουθεί να υφίσταται το φλερτ των Τσέχων του ΟΠΑΠ με τον όμιλο Alpha TV, του Δημήτρη Κοντομηνά. Το σίριαλ αυτό μια είναι κοντά να κλείσει, μια αναβάλλονται οι συζητήσεις των δύο μερών. Θυμίζουμε ότι ο κ. Κοντομηνάς είχε εισπράξει προκαταβολή 6 εκατ. ευρώ σε ένα προσυμφωνητικό που είχε γίνει για εξαγορά ποσοστού, αλλά εν τέλει δεν κατέστη δυνατή η εξαγορά.

Η προκαταβολή δεν δόθηκε και μετά άρχισαν οι συζητήσεις για ακόμα μεγαλύτερη εξαγορά ποσοστού. Η πλευρά Κοντομηνά, βλέποντας ότι ενδυναμώνεται ο Σκάι, θέλει πάση θυσία έναν συμπαίκτη με ρευστότητα προκειμένου να διατηρηθεί στις πρώτες θέσεις. Ωστόσο, το στρατηγείο της Κάντζας σε λίγο καιρό θα πρέπει να αντιμετωπίσει άλλον έναν βραχνά, που δεν είναι άλλος από την ολική επαναφορά του Mega, κάτι που θα ταρακουνήσει για τα καλά τη λιμνάζουσα αγορά, με τα υπόλοιπα κανάλια να επαναχαράζουν τις στρατηγικές τους.

Πάντως, όπως μας λένε ειδικοί του χώρου, μάλλον το όλο ειδύλλιο θα καταλήξει σε διαζύγιο οριστικό, καθώς δεν διαφαίνεται μεγάλη ζέση για συμφωνία. Μάλιστα, όπως ακούγεται υπάρχει και κίνηση των Τσέχων του ΟΠΑΠ για συζητήσεις με τον επιχειρηματία Βρυώνη για την εξαγορά ποσοστού του καναλιού Ε. Μια κίνηση που μπορεί, ωστόσο, να γίνεται προκειμένου να χαμηλώσει τις υψηλές προσδοκίες και τα υψηλά τιμήματα που επιδιώκει ο Δημήτρης Κοντομηνάς.

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια