Νίκη… Καλή Νίκη! – Δύναμη και κουράγιο στην οικογένεια Νικολόπουλου

1373

Δύσκολες ώρες περνά ο Νίκος Νικολόπουλος και η οικογένεια του, καθώς οι γιατροί ανακοίνωσαν ότι το 17χρονο Αγγελούδι τους, η Νίκη, είναι κλινικά νεκρή. Δυστυχώς, η μικρή τους Νίκη, δείχνει να χάνει τη μάχη με τη ζωή, αν και όλα συνεχίζουν να εξαρτώνται από ένα τεράστιο θαύμα του Θεού…

Η κόρη του βουλευτή  Αχαΐας και επικεφαλής του κόμματος των Χριστιανοδημοκρατών, Νίκου Νικολόπουλου, υπέστη ανακοπή το βράδυ του Σαββάτου, χωρίς μάλιστα να αντιμετωπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα υγείας! Η κατάσταση της κρίθηκε αμέσως εξαιρετικά κρίσιμη. Για το λόγο αυτό μεταφέρθηκε στη  Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του AXIAplus.gr, ο Νίκος Νικολόπουλος και η σύζυγος του Τασία Μανωλοπούλου, στο άκουσμα ότι η Νίκη είναι «κλινικά νεκρή», κατόρθωσαν μέσα στον πόνο τους κι έλαβαν την απόφαση να προχωρήσουν σε δωρεά οργάνων, ώστε η πολυαγαπημένη τους Νίκη να μπορέσει να δώσει ζωή σε άλλους ανθρώπους… Σε όσους περισσότερους γίνεται!

Σ.Σ.: Το να βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση ένα Αγγελούδι δεν μπορείς να το διαχειριστείς… Ούτε καν δημοσιογραφικά. Οι άνθρωποι του Axiaplus.gr (οι επικεφαλής, οι δημοσιογράφοι και οι τεχνικοί) ευχόμαστε στους γονείς να τους βοηθήσει ο Θεός και να γίνει το μεγάλο ΘΑΥΜΑ! Κι ας βρουν τη δύναμη να στηρίξουν τα άλλα τρία τους υπέροχα παιδιά!

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια