Νέο… σίριαλ για τον Alpha

Ο Κοντομηνάς, οι Τσέχοι και η… κυπριακή εταιρεία

716

Είχαμε πρώτοι γράψει στην «axianews» ότι υπάρχει μία καταρχήν συμφωνία των Τσέχων του ΟΠΑΠ με τον Δημήτρη Κοντομηνά για την αγορά ποσοστού του Alpha, το οποίο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, κυμαινόταν στα 21 εκατ. ευρώ για το 25% του καναλιού.

Ότι, μάλιστα, υπήρξε μία γερή προκαταβολή της τάξης των 6 εκατ. ευρώ και θα έμπαιναν άλλα 15 εκατ. ευρώ με σκοπό να κλείσει το μεγάλο ντιλ, την κατάληξη του οποίου ήθελαν και ο Δημήτρης Μελισσανίδης, με στόχο να προστατεύσει και να διαφημίσει την επένδυσή του στον ΟΠΑΠ, και ο Αλέκος Φλαμπουράρης, ο οποίος καλοβλέπει μία φιλοκυβερνητική στροφή του  Alpha.

Το ντιλ θέλει να το κλείσει ευνοϊκά για τον ίδιο και ο ίδιος ο Δημήτρης Κοντομηνάς, ο οποίος βλέπει ότι το μαγαζί χρειάζεται ρευστότητα, πόσω μάλλον τη μεγάλη ρευστότητα του επικερδούς ΟΠΑΠ προκειμένου το κανάλι να διατηρηθεί σε τροχιά πρωταθλητισμού. Ωστόσο, όπως είχαμε γράψει, υπήρχαν και ορισμένα προβλήματα που εμπόδιζαν την ομαλή κατάληξη του ντιλ.

Ήταν τα λεφτά της αποζημίωσης του Στάθη Τσοτσορού, ήταν τα πρόστιμα που είχε ο Κοντομηνάς από το ΚΕΦΟΜΕΠ και άλλα πολλά που έπρεπε να σταθμίσουν οι επενδυτές Τσέχοι. Ωστόσο, ξαφνικά, σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες της «axianews» εμφανίστηκε στο προσκήνιο μία εταιρεία από την Κύπρο με την οποία εσχάτως συνομιλεί η πλευρά Κοντομηνά.

Πλέον όλοι αναρωτιούνται εάν τελικά οι προχωρημένες συνομιλίες του με τους Τσέχους του ΟΠΑΠ διεκόπησαν, αν συνεχίζονται ή αν, όπως λέγεται πολύ έντονα, πίσω από την κυπριακή εταιρεία κρύβονται οι Τσέχοι ή ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Πάντως, για το προφίλ της εταιρείας αυτής δεν ξέρουμε κάτι, δεν γνωρίζουμε δηλαδή αν είναι «μπροστινοί» κάποιων άλλων επιχειρηματιών ή κάποιων που δεν θέλουν να φαίνονται στο προσκήνιο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι συζητήσεις για την εξαγορά ποσοστού του καναλιού συνεχίζονται.

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια