Νέα ευρήματα κατόπιν αυτοψίας του σημείου του ατυχήματος του Π. Μαυρίκου

676

Νέα ευρήματα έφεραν στο φως οι αρχές μετά από αυτοψία του σημείου του ατυχήματος.

Ίχνη διαρροής λαδιού κοντά στο σημείο όπου καταστράφηκε το τζιπ του Παναγιώτη Μαυρίκου στην Αττική Οδό, αλλά και σε πολύ μεγαλύτερη απόσταση, αλλά και διάφορα μικροαντικείμενα, εντόπισαν το πρωί οι εμπειρογνώμονες της οικογένειας μετά από δυόμιση ώρες έρευνας.

Μάλιστα ο δικηγόρος της οικογένειας Αλέξης Κούγιας δήλωσε ότι οι τεχνικοί σύμβουλοι επεξέτειναν την έρευνα σε πολύ μεγαλύτερο μήκος της οδού, σε 358 μέτρα. Σύμφωνα με δηλώσεις τους, η πόρτα του οδηγού είχε ανοίξει 8 με 10 πόντους.

Οι δύο εμπειρογνώμονες  (Νίκος Διαμαντής και Γιώργος Ραυτογιάννης) ερεύνησαν όλο το κομμάτι της Αττικής Οδού και περισυνέλεξαν διάφορα ευρήματα, τα οποία θα εξεταστούν σε δικά τους εργαστήρια, αλλά και στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας, ενώ μελέτησαν με πολλή προσοχή το τμήμα της τελευταίας διαδρομής του 42χρονου, προκειμένου να έχουν προσωπική άποψη και να την συγκρίνουν με τα βίντεο από τις κάμερες.

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια