Νέα εκπομπή στο SBC: «Marketing in practice and more»

181

Πρεμιέρα  Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου στις 21:00 με νέα επεισόδια της μοναδικής εκπομπής Μάρκετινγκ από το SBC «Marketing in Practice & more»

Η εκπομπή, παραγωγή του μοναδικού οικονομικού -επιχειρηματικού καναλιού της χώρας,  ασχολείται με τον κλάδο του Μάρκετινγκ και αντικείμενό της αποτελεί η παρουσίαση επιχειρηματικών  παραδειγμάτων και προτάσεων μάρκετινγκ ώστε να καταστήσει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις  ανταγωνιστικές στο ελληνικό αλλά και στο διεθνές γίγνεσθαι.

Στο «Marketing in Practice & more» παρουσιάζονται oι βασικές αρχές, τα  εργαλεία και οι τεχνικές μάρκετινγκ που θα βοηθήσουν τη μικρομεσαία επιχείρηση να αναπτυχθεί στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύουμε.

 

 

Χρηστικές επιχειρηματικές συμβουλές, προτάσεις και απόψεις στη μικρή οθόνη, με αισιόδοξη προσέγγιση, τάση ανάπτυξης και κόντρα στις καθημερινές αρνητικές ειδήσεις.

H θεματολογία της εκπομπής για τις πρώτες εκπομπές είναι άκρως ενδιαφέρουσα:

  • Τετάρτη 7/2 : Πρόγραμμα mentoring επιχειρήσεων
  • Τετάρτη 14/2 : Μάρκετινγκ στην Πρωτογενή Παραγωγή
  • Τετάρτη 21/2: Linkedin Marketing
  • Τετάρτη 28/2: Personal, Executive & Business Coaching, μοχλός ανάπτυξης των Ελληνικών Επιχειρήσεων
  • Τετάρτη 7/3: Soft Skills, το μυστικό της επαγγελματικής επιτυχίας.

Την επιμέλεια & παρουσίαση της εκπομπής έχει ο Θέμης Σαρανταένας, πιστοποιημένος σύμβουλος μάρκετινγκ,  με ειδίκευση στο μάρκετινγκ των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και των ελεύθερων επαγγελματιών σε Ελλάδα και Κύπρο.

“Marketing in practice and more”

Κάθε Τετάρτη στις 21:00 στο SBC

 H εκπομπή αναμεταδίδεται και από τους ακόλουθους τηλεοπτικούς σταθμούς:

Ionian TV κάθε Κυριακή 20.30

Aigaio TV κάθε Σάββατο 18.00

SyrosTV κάθε Σάββατο 15.10

Αλήθεια TV Σάββατο 18.40 & 22.40

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια