Νέα έκκληση (δημοσιογράφων και τεχνικών) μέσα από το δελτίο ειδήσεων του Mega! [Βίντεο]

871
Τις πιο δύσκολες στιγμές του βιώνει όλο το κανάλι του MEGA, στην ιστορία του. Με τους μετόχους να βρίσκονται σε εμπλοκή με τις τράπεζες αλλά και τους εργαζόμενους να συνεχίζουν με κυλιόμενες στάσεις εργασίας, καθώς παραμένουν απλήρωτοι.

Τετάρτη, μεσημέρι, μέσα από το δελτίο ειδήσεων, η Λίνα Δρούγκα προλόγισε το μήνυμα των δημοσιογράφων και των τεχνικών του Mega: «Κυρίες και κύριοι, θα παρακολουθήσουμε σε αυτό το σημείο το μήνυμα των δημοσιογράφων και των τεχνικών του MEGA που προχωρούν σε κινητοποιήσεις, δίνοντας παράλληλα τη μάχη της ενημέρωσης, ζητώντας να εξοφληθούν τα δεδουλευμένα τους».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΤΟΥ MEGA

Οι δημοσιογράφοι και τεχνικοί του Mega συνεχίζουν να εργάζονται, με αίσθημα ευθύνης και διάθεση διαρκούς προσφοράς στην ενημέρωση, παρά το γεγονός ότι δεν αμείβονται εδώ και αρκετές εβδομάδες. Με αυτόν τον τρόπο αποδεικνύουν εμπράκτως την απόφασή τους να διασφαλίσουν την ομαλή λειτουργία του τηλεοπτικού σταθμού, παρά το γεγονός ότι έχει διακοπεί η χρηματοδότηση του Mega, λόγω εμπλοκής μεταξύ των μετόχων και των τραπεζών. Ως αποτέλεσμα, οι τράπεζες δέσμευσαν τους λογαριασμούς της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε.

Το Mega και το προσωπικό του, αναμένουν άμεσα απαντήσεις από τους μετόχους και τις τράπεζες. Όπως επίσης και να καταστήσουν δυνατή την αποπληρωμή των χρεωμένων οφειλών προς τους τεχνικούς και τους δημοσιογράφους. Αποκαθιστώντας χωρίς καθυστέρηση εξόφλησης της μισθοδοσίας και τις όποιες οφειλές εκκρεμούν προς το σύνολο των εργαζομένων.

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια