Μ. Βαρβιτσιώτης για Cosco: Ο πρωθυπουργός έπρεπε να έχει ήδη απομακρύνει τον Δρίτσα [Ηχητικό]

- Το έντιμο πολιτικά θα ήταν να έχει παραιτηθεί ο ίδιος από την πρώτη κιόλας στιγμή... - Τεράστια η ζημιά από τις αλχημείες του ΥΠΕΝ στην εικόνα της χώρας να προσελκύσει ξένες επενδύσεις

526

Εξαιρετικά επιζήμια την an fair στάση της κυβέρνησης προς τους Κινέζους, η οποία προέβη σε μονομερείς αλλαγές στη συμφωνία ιδιωτικοποίησης του ΟΛΠ, χαρακτήρισε ο πρώην υπουργός Ναυτιλίας και νυν γραμματέας στρατηγικού σχεδιασμού της ΝΔ Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης μιλώντας στον Πάρι Κουρτζίδη και την εκπομπή Red Pepper News του ραδιοφωνικού σταθμού ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 94Fm.

Ο κ. Βαρβιτσιώτης, επισήμανε ότι, είτε έγινε άδολα είτε έγινε με κάποιο περίεργο σκοπό η παρέμβαση του υπουργού ναυτιλίας, Θοδωρή Δρίτσα, ο οποίος στα «κρυφά» επιχείρησε να αλλάξει την τελική συμφωνία με τους Κινέζους, ο εκπρόσωπος των «53» πέτυχε καίριο πλήγμα στην εικόνα της Ελλάδας προς τον ξένο επιχειρηματικό κόσμο και κατ’ ουσίαν υπονόμευσε έτσι τόσο την κυβέρνηση όσο και την ίδια τη χώρα, σε μια πολύ κρίσιμη συγκυρία.

Ενώ, μεταξύ άλλων, τόνισε πως μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι πρωθυπουργός έχει δρομολογήσει να ψηφίσει τον νέο εκλογικό νόμο μέχρι τις 20 Ιουλίου, καθώς θέλει να έχει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, φοβούμενος ακόμη και «αντάρτικο» των «53» το προσεχές φθινόπωρο…

Ακούστε παρακάτω όλη τη ραδιοφωνική συνέντευξη του κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη στον Πάρι Κουρτζίδη και την εκπομπή Red Pepper News στον ρ/σ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 94Fm. 

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια