Μπακογιάννη: Θα γυρίσει μπούμερανγκ στην κυβέρνηση το θέμα των αδειών

326

Για προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης από την κυβέρνηση έκανε λόγο η βουλευτής της Ν.Δ. Ντόρα Μπακογιάννη, εκτιμώντας ότι το θέμα των τηλεοπτικών αδειών θα της γυρίσει μπούμερανγκ.

Μιλώντας στον ρ/σ Alpha, η κ. Μπακογιάννη είπε ότι η κυβέρνηση «πανηγυρίζει σήμερα επειδή πήρε από τους πλούσιους 246 εκατ. και θα τα δώσει στους φτωχούς, αν μπορεί να τα δώσει, προσπαθώντας να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη από τα κοψίματα των συντάξεων από τη φορολογική πολιτική, την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας».

Ακόμη διερωτήθηκε τι θα κάνει η κυβέρνηση αν ακυρωθεί η διαδικασία των τηλεοπτικών αδειών από το Συμβούλιο της Επικρατείας ή τα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια. Τόνισε ότι «το άρθρο του Συντάγματος έχει ευθέως παραβιαστεί» και πρόσθεσε: «Όταν ρητά λέει ότι οι άδειες δίδονται από το ΕΣΡ και οι άδειες δίνονται από τον Παππά, είναι ευθεία παραβίαση του Συντάγματος».

«Οι άνεργοι θα είναι οι ευτυχείς άνεργοι της Αριστεράς; Κυβέρνηση να κλείνει εν ενεργεία σταθμούς δεν υπάρχει πουθενά στον κόσμο, μόνο σε κατ’ όνομα Δημοκρατίες», πρόσθεσε.

Η κ. Μπακογιάννη ανέφερε επίσης ότι την ενόχλησε «το ύφος ανθρώπων που με τέτοια άνεση, σε μία χώρα όπου 1,5 εκατ. είναι άνεργοι, με την δική της δράση, κλείνει πρόσθετες επιχειρήσεις με το ύφος «ναι, είναι η δικαίωση της Αριστεράς»».

 

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια