Μου λένε ότι…

611

…μετά τις τελευταίες εξελίξεις σε ΔΟΛ, MEGA και Λιμάνι της Θεσσαλονίκης, ο Ιβάν αρχίζει και φοβάται. Ο Ρωσοπόντιος επιχειρηματίας αντιλαμβάνεται πλέον ότι έχει εκτεθεί με τις δηλώσεις του, ότι έχει προκαλέσει αντισυσπειρώσεις σε όλα τα επίπεδα, από τις επιχειρήσεις μέχρι το ποδόσφαιρο, αλλά και ότι με τη στάση του έχει βρεθεί εκτεθειμένος απέναντι στην κυβέρνηση η οποία τον στήριξε.

Κάποιοι, μάλιστα, λένε ότι στο Μαξίμου είναι εκνευρισμένοι μαζί του γιατί τους κορόιδεψε, ειδικά στην περίπτωση του ΔΟΛ όπου η πρότασή του ήταν αστεία! Και πολλοί είναι εκείνοι που πιθανολογούν ότι δεν έχει τα λεφτά που έλεγε, ή έστω δεν μπορεί να τα δικαιολογήσει. Άρα, δεν μπορεί να παίξει σε κεντρικές μπίζνες που προϋποθέτουν καθαρό πόθεν έσχες. Γιαυτό προφανώς ο Ιβάν έχει εσχάτως χαμηλώσει τόνους και γενικώς κινείται σε άλλο κλίμα από το αλαζονικό των προηγούμενων εβδομάδων!

 

 

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια