Μουζάλας: 40.000 πρόσφυγες θα μείνουν στην Ελλάδα

751

Έαν γίνει η σύγκριση Ειδομένης με Καλαί, της Γαλλίας, όπου λάμβανε χώρα ο καταυλισμός προσφύγων για το σύνολο των επτά χρόνων σχετικά, ίσως βρούμε ομοιότητες με την κατάσταση στη χώρα μας έως και τώρα που παραμένει κλειστή η γραμμή διοχέτευσης και μεταφοράς στο σημείο της. Ο κ. Μουζάλας έκανε σχετική αναφορά και επίσης έκφαιρε πως τουλάχιστον 30 με 40.000 πρόσφυγες θα μείνουν για καιρό στην Ελλάδα εκτιμά ίδιος.

Σε κλειστή σύσκεψη στην Θεσσαλονίκη ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής ζήτησε από την Αστυνομία και από εκπροσώπους Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων να βοηθήσουν στην ειρηνική εκκένωση της Ειδομένης, την καταληκτική ημερομηνία της οποίας φέρεται να τοποθέτησε στην 30η Μαΐου.

Γνωστό πρέπει να γίνει και πως οποιαδήποτε προσπάθεια ούτως ώστε να πεισθούν, να αποχωρήσουν, οι περισσότεροι από 10.000 πρόσφυγες και μετανάστες, στάθηκαν άκαρπες. Συν τοις άλλοις, υψηλά ποσοσστά λόγω των μεταφορών που συμειώθηκαν από τον αποκλεισμό της σιδηροδρομικής γραμμής στην Ειδομένη. Η οποία αγγίζει τα 4 εκατομμύρια ευρώ.

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια