Μοσκοβισί: Δεν θα χρειαστεί 4ο μνημόνιο – Εξίσου απαιτητική η επόμενη αξιολόγηση – Θα χρειαστούν νέα μέτρα

523

«Δεν θα χρειαστεί τέταρτο μνημόνιο, εφόσον γίνουν οι αλλαγές», διαμηνύει με συνέντευξη του στην «Ημερησία», Επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων Πιερ Μοσκοβισί, τονίζοντας ότι «μόνο έτσι θα επιτευχθεί ο στόχος για ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης 2,8%».

Ο Γάλλος επίτροπος υπογραμμίζει ότι η επόμενη αξιολόγηση θα είναι το ίδιο απαιτητική με την πρώτη, ενώ σημειώνει ότι θα χρειαστούν νέα μέτρα. «Η έξοδος στις αγορές θα κριθεί από την υλοποίηση της συμφωνίας», αναφέρει ο κ. Μοσκοβισί.

«Η υφιστάμενη νομοθεσία θα εξορθολογιστεί περαιτέρω και θα κωδικοποιηθεί σε Ενιαίο Κώδικα Εργατικού Δικαίου έως το Μάρτιο του 2017», επισημαίνει ο Επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων, μιλώντας για τις αλλαγές στα εργασιακά.

Στη συνέντευξη του αναφέρεται και στο ακροδεξιό λαϊκισμό τονίζοντας πως θα πρέπει να αντιμετωπιστεί με «με αμείλικτο δυναμισμό» από την Ευρώπη

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια