Μικρής έκτασης επεισόδια έξω από το Υπουργείο Εργασίας

498

Ένταση προκλήθηκε νωρίτερα μεταξύ των εργαζομένων του ξενοδοχείου «Athens Ledra» και αστυνομικών έξω από το Υπουργείο Εργασίας, όταν επιχείρησαν δύο φορές να εισέλθουν στην είσοδο του Υπουργείου.

Ελαφρά τραυματίστηκε ο πρόεδρος των εργαζομένων Χαράλαμπος Ντότσικας όταν οι αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν στο χώρο με υψωμένες ασπίδες αρχικά επιχείρησαν να φράξουν την είσοδο ενώ στη συνέχεια με τις ασπίδες απώθησαν τους συγκεντρωμένους.

Οι εργαζόμενοι του ξενοδοχείου καταγγέλουν πως το Υπουργείο δεν έχει προχωρήσει στην καταβολή του επιδόματος των 1000 ευρώ για το οποίο είχε δεσμευτεί. Υπενθυμίζεται πως οι εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι επί πέντε μήνες, ενώ ο ίδιοκτήτης ανακοίνωσε αιφνιδιαστικά την πτώχευση της επιχείρησης αφήνοντας τους εργαζόμενους και τις οικογένειες τους εκτεθειμένους.

Πάντως αντιπροσωπεία των εργαζομένων συναντάται με εκπρόσωπο του υπουργείου και να ενημερωθεί για την εξέλιξη του θέματος.

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια