Μητσοτάκης σε Βαλς: Χρειάζεται μία διαφορετική οικονομική προσέγγιση

408

Συνάντηση είχαν πριν από λίγη ώρα ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και ο Γάλλος Πρωθυπουργός Μανουέλ Βαλς. Επί τάπητος τέθηκαν τα οικονομικά ζητήματα της χώρας, αλλά και το προσφυγικό.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΝΔ, ο κ. Μητσοτάκης ενημέρωσε πλήρως το Γάλλο πρωθυπουργό για τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας και ειδικότερα για τον έντονο προβληματισμό που υπάρχει ως προς την πορεία της πραγματικής οικονομίας. Ο πρόεδρος της ΝΔ επεσήμανε την ανάγκη μιας διαφορετικής σύνθεσης οικονομικής πολιτικής στη βάση της μείωσης της υπέρμετρης φορολογίας, της μείωσης των δημοσίων δαπανών και της ενίσχυσης των μεταρρυθμίσεων.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο στρατηγικό στόχο για ανάπτυξη 4%, με πλεονάσματα της τάξης του 2%, καθώς και στην αναγκαία και επείγουσα διαμόρφωση θετικού περιβάλλοντος για επενδύσεις, που είναι ζωτικής σημασίας για την οριστική έξοδο της Ελλάδας από την κρίση και για τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

 

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια