Μητσοτάκης: Πρέπει να φύγουν – Εκλογές τώρα

382

«Πρέπει να φύγουν το συντομότερο δυνατό. Και αυτό μπορεί να γίνει μόνο με εκλογές», είπε με έμφαση ο Πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στην Πολιτική Επιτροπή του κόμματος του στο πλαίσιο των 42ων γενεθλίων του κόμματος και λίγο πριν από τα εγκαίνια των νέων κεντρικών γραφείων στο Μοσχάτο (οδός Πειραιώς 62).

Ο κ. Μητσοτάκης κατηγόρησε την Κυβέρνηση ότι προσπαθεί να χτίσει ιστό διαπλοκής και ότι παρεμβαίνει στο έργο της δικαιοσύνης με αφορμή τις τηλεοπτικές άδειες: «Δεν θα επιτρέψω στους λίγους να μετατρέψουν την ανεξάρτητη δικαιοσύνη σε κυβερνητικό βιλαέτι», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι το θέμα των τηλεοπτικών αδειών «αποκάλυψε τον αδίστακτο χαρακτήρα της Κυβέρνησης».

Αναφερόμενος στην κατάσταση της οικονομίας τη χαρακτήρισε τραγική και επεσήμανε ότι οι Έλληνες πολίτες έχουν κληθεί να καταβάλλουν 21 εκατ. ευρώ σε φόρους, αλλιώς κινδυνεύουν με κατασχέσεις. «Δεν είναι το κίνημα δεν πληρώνω που στήριξε ο κ. Τσίπρας είναι το: δεν έχω να πληρώσω, που δημιούργησε ο κ. Τσίπρας», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος καταχειροκροτήθηκε και από τους πρώην αρχηγούς του κόμματος Κ. Καραμανλή, Αντ. Σαμαρά, Βαγ. Μεϊμαράκη και Γ. Πλακιωτάκη.

 

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια