Μητσοτάκης: Μόνη λύση οι εκλογές

211

Για κυριαρχία της ανασφάλειας σε όλα τα επίπεδα και κινδύνους που μεγαλώνουν έκανε λόγο ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, κατηγορώντας ταυτόχρονα την κυβέρνηση για ανικανότητα, επιπολαιότητα και πολιτική ανεντιμότητα.

Στη  δήλωσή του, ο πρόεδρος της ΝΔ σημείωσε ότι «η χώρα είναι μετέωρη και πάει να γίνει παρίας», πράγμα που η ΝΔ δεν θα επιτρέψει. «Η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα παράγει εδώ και μήνες ανασφάλεια και αβεβαιότητα στο εσωτερικό. Η αξιολόγηση δεν κλείνει. Η εμπιστοσύνη των πολιτών εξανεμίζεται. Η ύφεση επέστρεψε. Οι επενδύσεις δεν έρχονται. Και τώρα τελευταία υπάρχει και εξαγωγή τρομοκρατικών δεμάτων στο εξωτερικό», είπε χαρακτηριστικά, ενώ συνεχίζοντας είπε ότι κάθε φορά που η κυβέρνηση βρίσκεται σε αδιέξοδο στη διαπραγμάτευση με τους δανειστές, εξαγγέλλουν και μια εξεταστική επιτροπή – όπως σήμερα για την υγεία».

Ο πρόεδρος της ΝΔ πρόσθεσε ότι η μόνη λύση είναι εκλογές το ταχύτερο και κατέληξε λέγοντας ότι η ΝΔ είναι έτοιμη. «Έχουμε σχέδιο. Έχουμε τόλμη. Ενώνουμε τους Έλληνες. Και ξέρουμε πως το μέλλον δεν περιμένει».

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια