Μητσοτάκης: Η πολιτική αλλαγή θα συντελεστεί

576

Ανικανότητα καταλογίζει στην κυβέρνηση ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, κατηγορώντας την ότι «για άλλη μια φορά, με άγνοια κινδύνου και δίχως συναίσθηση εθνικής ευθύνης, παίζει με τη φωτιά», καθώς και ότι «δίνει δικαίωμα στις πιο ακραίες φωνές της Ευρώπης να επαναφέρουν την έξοδο της χώρας από την Ευρωζώνη, ως την ενδεικνυόμενη λύση».

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Μακεδονία» της Κυριακής, ο κ. Μητσοτάκης προειδοποιεί πως αν δεν κλείσει η αξιολόγηση και δεν εξασφαλίσουμε την προβλεπόμενη χρηματοδότηση, στις αρχές Ιουλίου, το σενάριο του Grexit θα επανέλθει με μαθηματική ακρίβεια.

Ο κ. Μητσοτάκης τονίζει ότι η πολιτική αλλαγή είναι αίτημα της κοινωνίας «που απορρίπτει συνειδητά, πλέον, το λαϊκισμό, το ψέμα και την ανικανότητα του κ. Τσίπρα», ενώ προσθέτει ότι  ο Πρωθυπουργός «έχει χάσει ουσιαστικά τη δημοκρατική νομιμοποίηση. Ωστόσο, παρά τη θέλησή του, οι εκλογές δεν θα αργήσουν».

Σημειώνει ότι η κυβέρνηση δεν επιθυμεί εκλογές «διότι ξέρει ότι θα τις χάσει» και κατηγορεί τον Πρωθυπουργό ότι «το μόνο που ενδιαφέρει είναι η παραμονή του στην εξουσία, με κάθε τρόπο και ανεξαρτήτως κόστους για τον ελληνικό λαό».

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια