Μητσοτάκης: Άλυτα τα θεσμικά θέματα των Σωμάτων Ασφαλείας

599

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας, του Πυροσβεστικού και του Λιμενικού Σώματος ενημερώθηκε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη συνάντηση που είχε με τους Προέδρους των Ομοσπονδιών τους.

«Συζητήσαμε σειρά θεσμικών ζητημάτων, που αφορούν την ομαλή λειτουργία των Σωμάτων Ασφαλείας και τα οποία έχουν διατυπωθεί αρμοδίως και στην κυβέρνηση, η οποία μέχρι στιγμής δεν έχει δώσει τις κατάλληλες λύσεις, με αποτέλεσμα αυτό να έχει σοβαρή επίπτωση στη ζωή και την καθημερινότητα των πολιτών» ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης μετά τη συνάντηση και πρόσθεσε:

«Η ακολουθούμενη οικονομική πολιτική της Κυβέρνησης δεν φτωχοποιεί μόνο τους Έλληνες πολίτες, αλλά έχει πολύ σοβαρές επιπτώσεις και στις συνθήκες ασφάλειας που επικρατούν στη χώρα».

Ο πρόεδρος της ΝΔ σημείωσε ότι «είναι υποχρέωση όλων μας να στηρίξουμε τις προσπάθειές τους και να βρούμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις για να επιτελούν με επιτυχία την αποστολή τους, χωρίς δογματισμούς και ιδεολογικές αγκυλώσεις».

 

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια