Με το ένα πόδι στη φυλακή πάλι ο Λιακουνάκος

Οι 150.000 ευρώ για την... καλοπέραση

440

Οι ανέμελες εποχές που πεταγόταν μέχρι το περίπτερο για να αγοράσει τσιγάρα ο άλλοτε κραταιός Θωμάς και χρησιμοποιούσε ελικόπτερο έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Οι δικαστικές του περιπέτειες ακόμη δεν έχουν αρχίσει καλά-καλά.

Δύο φάκελοι που έχουν εξεταστεί μέχρι τώρα για εξοπλιστικά προγράμματα που τον αφορούν τον έχουν οδηγήσει ήδη στο εδώλιο για σειρά κακουργηματικών κατηγοριών αναφορικά με προμήθειες και μίζες και για τις δύο υποθέσεις . Εκκρεμούν ακόμη έντεκα προκαταρκτικές εξετάσεις για αντίστοιχα εξοπλιστικά προγράμματα.

Στις 6/11 θα καθίσει στο ξανά εδώλιο του Γ΄ Τριμελούς Εφετείο Κακουργημάτων για να αντιμετωπίσει κατηγορίες που αφορούν σε μίζες στην προμήθεια ραντάρ που προμηθεύτηκε το υπουργείο Εθνικής Αμυνας επί Άκη Τζοχατζόπουλου μαζί με άλλα είκοσι ένα άτομα. Το βούλευμα 1115/2017 περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια σύμφωνα με την εισαγγελική πρόταση τον χορό εκατομμυρίων που εδόθησαν όπως και τον ρόλο εκάστου από τους 21 συγκατηγορούμενούς του.

Ο Θωμάς Λιακουνάκος για παρόμοια υπόθεση προφυλακίστηκε το 2015, αλλά κατάφερε μετά από λίγους μήνες να βρεθεί εκτός φυλακής με τον περιοριστικό όρο να φοράει το περίφημο βραχιολάκι στο πόδι. Πριν λίγους μήνες, όμως, με ειδική διάταξη του ανακριτή απηλλάγη και απ’ αυτή την υποχρέωση.

Η «axianews» αποκαλύπτει σήμερα ότι σε άλλη δικογραφία, που δεν έχει καμμία σχέση με εξοπλιστικά προγράμματα και βρίσκεται λίγο πριν την άσκηση ποινικών διώξεων κατά του επιχειρηματία Παναγιώτη Μ. που έχει κατηγορηθεί για εκβίαση και καταδικάστηκε πρωτόδικα σε οχτώ χρόνια κάθειρξη μαζί με δύο δικηγόρους και ένα στέλεχος του ΣΔΟΕ, προκύπτει από τηλεφωνικές συνομιλίες που έχει υποκλέψει νόμιμα η Ασφάλεια ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας να παζαρεύει το ποσό των 150.000 ευρώ με συνεργάτη του, γνωστό του Λιακουνάκου, προκειμένου να πληρώσουν ανθρώπους στη φυλακή αλλά και έναν μητροπολίτη για να μπορέσει ο έμπορος όπλων να περνάει καλά όσο βρίσκεται στη φυλακή. Φυσικά είναι άγνωστο αν ο Λιακουνάκος γνώριζε τη μεσολάβηση αυτού που φέρεται ως φίλος του ή εάν η συζήτηση αυτή γινόταν εν αγνοία του.

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια