Με τους νικητές των τηλεοπτικών αδειών θα συναντηθεί η κυβέρνηση

375

Στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας θα γίνει στις 15:00 η συνάντηση του υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά, της κυβερνητικής εκπροσώπου Όλγας Γεροβασίλη και του γενικού γραμματέα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Λευτέρη Κρέτσου με τους εκπροσώπους των τεσσάρων επιχειρηματιών που πήραν τηλεοπτικές άδειες προκειμένου να συζητήσουν τα επόμενα διαδικαστικά βήματα.

Εν τω μεταξύ, στην αντεπίθεση περνάει η κυβέρνηση μετά την κριτική που δέχτηκε για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών.

Κυβερνητικές πηγές εξαπέλυσαν επίθεση εναντίον των επιχειρήσεων Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης ότι εκδηλώνουν «όψιμο ενδιαφέρον» για τους εργαζόμενους αλλά και της ΝΔ που σύμφωνα με το Μαξίμου «συντάσσεται με τους καναλάρχες που χάνουν την τζάμπα άδεια και χύνουν μαζί τους κροκοδείλια δάκρυα».

Στο ζήτημα της αδειοδότησης των τηλεοπτικών σταθμών αναφέρεται η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη σε συνέντευξη, εφ΄όλης της ύλης, που έχει παραχωρήσει στο ΑΠΕ – ΜΠΕ και δημοσιεύτηκε την Κυριακή.

«Αν έχετε χτίσει αυθαίρετη επιχείρηση, χωρίς άδεια λειτουργίας σε δασική έκταση και σας αποβάλλουν απ’ αυτήν μπορείτε να πείσετε στ’ αλήθεια ότι διώκεστε, ότι σας ξεσπιτώνουν;» αναφέρει μεταξύ άλλων η κυβερνητική εκπρόσωπος.

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια