Με τον Ρώσο ομόλογό της συναντάται σε λίγη ώρα η Όλγα Γεροβασίλη

322

Φορτωμένο πρόγραμμα θα έχει σήμερα η Κυβερνητική Εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη στο πλαίσιο της επίσκεψης του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν.

Την ώρα που ο Πρωθυπουργός θα έχει κατ΄ιδίαν συνάντηση με τον Βλαντμίρ Πούτιν με γεμάτη ατζέντα, ένα όροφο πιο κάτω στο Μαξίμου η Κυβερνητική Εκπρόσωπος θα υποδέχεται τον Ρώσο Ομόλογο της Ντμίτρι Πεσκόφ.

Υπενθυμίζεται πως η Κυβερνητική Εκπρόσωπος είχε συναντηθεί με τον εκπρόσωπο του Ρώσου Προέδρου Πούτιν κατά την διήμερη επίσκεψη της στη Μόσχα σε ένα εξαιρετικά φιλικό κλίμα.

Είχε προηγηθεί επίσκεψη της Κυβερνητικής Εκπροσώπου στα εγκαίνια της έκθεσης «Άθως. Το Άγιον Όρος», στη Ρωσική Κρατική Δούμα, η οποία διοργανώθηκε στο πλαίσιο του Αφιερωματικού Έτους Ελλάδας-Ρωσίας 2016. Ήδη από την προηγούμενη επίσκεψη της η κ Γεροβασίλη είχε υπογραμμίσει τους δεσμούς των δύο χωρών.

Αναμένεται και στη σημερινή συνάντηση των δυο κορυφαίων αξιωματούχων να επισημανθεί πως οι δύο χώρες εκτός των φιλικών σχέσεων έχουν συναποφασίσει και πεδία εμπορικών συνεργασιών προς όφελος της Ελλάδας και της Ρωσίας.

Αν αναλογιστούμε πως μέχρι στιγμής η Κυβερνητική Εκπρόσωπος έχει φέρει σε πέρας δεκάδες δύσκολες αποστολές , αναμένουμε πως και στην κατ΄ίδιαν συνάντηση της με τον Ντμίτρι Πεσκόφ θα επισφραγιστούν μια σειρά πρωτοβουλιών προς όφελος της χώρας. Άλλωστε ο Πούτιν φτάνει στην Ελλάδα με σειρά υπουργών και επιχειρηματιών θέλοντας να στείλει μήνυμα στήριξης στις προσπάθειες της χώρας για έξοδο από την κρίση.

 

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια