Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκστρατεία αλληλεγγύης της πρωτοβουλίας πολιτών «Η Αθήνα Είμαστε Εμείς»

252

Μια ξεχωριστή εκστρατεία αλληλεγγύης εν όψει των εορτών του Πάσχα υλοποιείται αυτές τις ημέρες από την ανεξάρτητη πρωτοβουλία πολιτών «Η Αθήνα Είμαστε Εμείς».

Τις προηγούμενες ημέρες η πρωτοβουλία πολιτών με επικεφαλή τον δημοτικό σύμβουλο Χρήστο Τεντόμα, προχώρησε στην έναρξη συνεργασίας με τους Προέδρους των λαϊκών αγορών της Αθήνας με σκοπό την συλλογή τροφίμων για ευάλωτες κοινωνικές ομάδες και συμπολίτες μας που στερούνται των βασικών για την επιβίωση τους. Από το Παγκράτι και τα Εξάρχεια και από την Πλατεία Αττικής μέχρι τα Πετράλωνα, μέλη της πρωτοβουλίας πολιτών «Η Αθήνα Είμαστε Εμείς» συνέλεξαν μεγάλες ποσότητες τροφίμων οι οποίες και διατέθηκαν στην συνέχεια σε γηροκομεία, ενορίες και φιλόπτωχα ταμεία της Εκκλησίας στα όρια του Δήμου της Αθήνας.

Αυτή η φιλανθρωπική δράση πρόκειται να συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες μέχρι την κορύφωση της την Μεγάλη Πέμπτη.

Ο επικεφαλής της πρωτοβουλίας πολιτών και δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Αθηναίων κ. Χρήστος Τεντόμας, μετά την δράση συλλογής τροφίμων από την λαϊκή αγορά των Εξαρχείων στην Καλλιδρομίου, δήλωσε το εξής:

«Η ανεξάρτητη πρωτοβουλία πολιτών «Η Αθήνα
Είμαστε Εμείς», σε συνεργασία με τους Προέδρους των Λαϊκών Αγορών της Αθήνας, τις κατά τόπους ενορίες και τα φιλόπτωχα ταμεία της Εκκλησίας, υλοποιεί την μεγαλύτερη συλλογή τροφίμων και κλινοσκεπασμάτων για τους ευάλωτους συμπολίτες μας εν όψει των εορτών του Πάσχα. Καταφέραμε να κινητοποιήσουμε εκατοντάδες συμπολίτες μας να έλθουν και να προσφέρουν και αυτοί από το υστέρημα τους προκειμένου εκατοντάδες άλλοι συμπολίτες μας να έχουν την δυνατότητα να περάσουν με αξιοπρέπεια τις ημέρες του Πάσχα με τις οικογένειες τους. Παράλληλα, μαζί με τον Ολυμπιονίκη μας Λάμπρο Παπακώστα προσφέραμε παιχνίδια στα παιδιά του ειδικού σχολείου Κολωνού και εκείνα με την σειρά τους προσέφεραν την αγάπη τους και το χαμόγελο τους.

Συνεχίζουμε όλοι μαζί να βοηθάμε όσους έχουν ανάγκη δημιουργώντας ένα δίκτυο αλληλεγγύης και ανθρωπιάς που έχει ανάγκη η Αθήνα μας. Γιατί για εμάς σημασία έχουν οι πράξεις και όχι τα λόγια».

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια