Με κακοκαιρία και αυξημένη κίνηση η επιστροφή των εκδρομέων

432

Ξεκίνησε η επιστροφή των εκδρομέων από την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά Ελλάδα, τη δυτική Πελοπόννησο και τα νησιά του Ιονίου, με αποτέλεσμα να καταγράφεται αυξημένη κίνηση αυτοκινήτων στις εθνικές οδούς Αντιρρίου-Ιωαννίνων, Πατρών-Κορίνθου και Πατρών-Πύργου.

Ειδικότερα, ιδιαίτερα αυξημένη κίνηση παρατηρείται στην Ιόνια Οδό κοντά στην Ρίζα Ναυπακτίας και λίγο πριν από το Αντίρριο. Στα σημεία βρίσκονται ήδη αστυνομικοί της Τροχαίας και ρυθμίζουν την κυκλοφορία.

Στην εθνική οδό Πατρών-Κορίνθου, καταγράφεται αυξημένη κίνηση στο ρεύμα προς Αθήνα, χωρίς όμως να δημιουργούνται προβλήματα. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει μία μικρή ανάσχεση της κυκλοφορίας κοντά στην διασταύρωση με την εθνική οδό Κορίνθου-Τρίπολης-Καλαμάτας.

Επίσης, αυξημένη κίνηση παρατηρείται και στην εθνική οδό Πατρών-Πύργου στο ρεύμα προς Πάτρα, αλλά η κυκλοφορία των αυτοκινήτων γίνεται ομαλά.
Τέλος, ας σημειωθεί ότι η Τροχαία έχει λάβει μέτρα και στις τρεις εθνικές οδούς, ώστε να διευκολυνθεί η επιστροφή των εκδρομέων.

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια