Με εντολή εισαγγελέα δεσμεύτηκαν οι τραπεζικοί λογαριασμοί του Στ. Ψυχάρη

611

Με εντολή του οικονομικού εισαγγελέα, Παναγιώτη Αθανασίου, δεσμεύτηκαν όλοι οι προσωπικοί τραπεζικοί λογαριασμοί του εκδότη και ιδιοκτήτη του ΔΟΛ, Σταύρου Ψυχάρη. Η κίνηση αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο της ευρείας έρευνας που διενεργείται από τους οικονομικούς εισαγγελείς για εικαζόμενη φοροδιαφυγή Ελλήνων μεγαλοκαταθετών. Τώρα, η δέσμευση που διατάχθηκε για τον κ. Ψυχάρη αφορά σε όλους τους τραπεζικούς λογαριασμούς και θυρίδες στο όνομα του μεγαλομετόχου του ΔΟΛ.

Πρέπει να σημειωθεί ότι η έρευνα του οικονομικού εισαγγελέα στηρίζεται στην περίφημη λίστα καταθετών που δημιουργήθηκε με βάση 65 cd, τα οποία περιέχουν τραπεζικά στοιχεία από όλες τις ελληνικές τράπεζες. Πληροφορίες αναφέρουν πως η δέσμευση των λογαριασμών του εκδότη διατάχθηκε έπειτα από απόκλιση άνω των 10 εκατ. ευρώ που εντοπίστηκε. Πλέον, η υπόθεση ερευνάται από το ΚΕΦΟΜΕΠ, ενώπιον του οποίου έχει κληθεί, σύμφωνα με πληροφορίες, ο εκδότης, για να αποδείξει με στοιχεία την προέλευση των χρημάτων.

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια