Με αποκαλεί φασίστα, ένας περήφανος φίλος του Παττακού, η απάντηση του Ν.Παππά, στον Α. Γεωργιάδη

641

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση που πυροδότησαν οι δηλώσεις του αντιπροέδρου της ΝΔ με αιχμή τις . τηλεοπτικές άδειες. «Το παραμύθι του Παππά ότι ήρθαν οι καλοί για να διώξουν τους κακούς, εγώ δεν το τρώω. Να μη γυρίσουμε σε εποχές που χρειαζόμαστε ένα νέο Μαρούδα με το όνομα Νίκο Παππά για να παίρνουμε άδεια για το τι θα λέμε» είπε στον ρ/σ Παραπολιτικά, ο Άδωνις Γεωργιάδης και χαρακτήρισε τον Υπουργό Επικρατείας φασίστα.

 Απαντώντας ο Νίκος Παππάς σημείωσε:

 

« Σήμερα το πρωί ο αντιπρόεδρος της ΝΔ αναφερόμενος στη διαδικασία νόμιμης αδειοδότησης των τηλεοπτικών σταθμών, με αποκάλεσε φασίστα.

Το γελοίο του πράγματος είναι προφανές, καθώς αυτή η κατηγορία εκτοξεύεται από έναν περήφανο φίλο του Στυλιανού Παττακού.

Η ουσία βρίσκεται στην επίσημη θέση της ΝΔ. Διότι αν καλύπτει τον αντιπρόεδρο της, σημαίνει ότι δεν έχει κανένα όριο στην προσπάθειά της να υπερασπιστεί την ανομία, τη διαπλοκή και την ασυδοσία στο τηλεοπτικό τοπίο. Οι πολίτες, ακόμα και αυτοί της συντηρητικής παράταξης ας βγάλουν τα συμπεράσματά τους» καταλήγει στην ανακοίνωση του ο Υπουργός Επικρατείας.

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια