Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛΑΣ στη Μάνη – Ψάχνουν το κρησφύγετο Σακκά και Σεϊσίδη

880

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα μεγάλη επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής και της Ασφάλειας στην περιοχή της Ελαφονήσου και της Μέσα Μάνης.

Μετά την επεισοδιακή σύλληψη του Μάριου Σεϊσίδη και του Κώστα Σακκά χθες στη Σπάρτη οι αστυνομικοί αναζητούν το κρησφύγετό τους, αλλά και το πιθανό δίκτυο υποστήριξής τους. Τους ανθρώπους δηλαδή που επί χρόνια βοηθούσαν τους δυο καταζητούμενους να διαφεύγουν.

Ως προς αυτό ίσως αποδειχθεί “κλειδί” ένα κινητό τηλέφωνο που υπάρχουν πληροφορίες ότι βρέθηκε στην κατοχή των καταζητούμενων την ώρα της σύλληψής τους. Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι το κινητό εξετάζεται από τα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. σε μια προσπάθεια να εντοπιστούν οι επαφές τους με άλλα πρόσωπα.

Ο Κώστας Σακκάς και ο Μάριος Σεϊσίδης επέβαιναν σε ένα ασημί Golf που είχε κλαπεί στα μέσα Ιουνίου από το Παλαιό Φάληρο, έφερε πλαστές πινακίδες και έπεσαν στα χέρια της Αστυνομίας χωρίς να υπάρχει κάποια πληροφορία από την Αντιτρομοκρατική αλλά χάρη στην παρατηρητικότητα και αποφασιστικότητα των τριών αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Το γεγονός ότι δεν έφεραν όπλα, φορούσαν βερμούδες και είχαν στην κατοχή τους πλαστές ταυτότητες και δύο κινητά τηλέφωνα, ενώ στη Λακωνία και τη Μεσσηνία τους τελευταίους μήνες δεν έχει σημειωθεί κάποια ληστεία με αντιεξουσιαστικό άρωμα, κάνει τους αστυνομικούς να εξετάζουν το ενδεχόμενο το δίδυμο να ήταν διερχόμενοι από την περιοχή και όχι να ετοίμαζαν κάποια ενέργεια.

Οι ίδιοι κατά την πάγια στάση των αντιεξουσιαστών κρατούν το στόμα τους κλειστό και αρνούνται ακόμη και να φωτογραφηθούν και να δώσουν αποτυπώματα και οι αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής που πλέον έχουν αναλάβει την υπόθεση δεν ελπίζουν ότι θα αποσπάσουν το παραμικρό από αυτούς.

 

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια