Μαρινόπουλος ΑΕ: Στην Ελλάδα «πτώχευσε» και στην Ισπανία αγόρασε εργοστάσιο!

817

Οργή και αγανάκτηση ξεσπά στην ελληνική αγορά, κυρίως σ’ αυτή των προμηθευτών των σούπερ μάρκετ, καθώς η εταιρεία Μαρινόπουλος ΑΕ, ενώ βρίσκεται ένα βήμα πριν το λουκέτο και για να σωθεί κάποιος πρέπει να εξαγοράσει τα καταστήματα της, οι δε προμηθευτές της εταιρείας κινδυνεύουν να χάσουν πάμπολλα χρήματα, λόγω «κουρέματος», η οικογένεια Μαρινόπουλου -σαν να μην τρέχει τίποτα- αγοράζει εργοστάσιο στην Ισπανία!

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην έκθεση της ελληνικής πρεσβείας στην Μαδρίτη, η Famar της οικογένειας Μαρινόπουλου ήρθε σε συμφωνία για την εξαγορά της εταιρείας Roche στο Λεγκαντές της Μαδρίτης. Η Famar θα αναλάβει την τροφοδοσία της γαλλικής εταιρείας με τα προϊόντα που παράγονται ήδη στη συγκεκριμένη μονάδα.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η Famar της οικογένειας Μαρινόπουλου διαθέτει δίκτυο 11 εργοστασίων στην Ευρώπη.

Η είδηση για την εξαγορά και νέου εργοστασίου, προκάλεσε οργή στην ελληνική αγορά και κυρίως στου προμηθευτές των σούπερ μάρκετ της Μαρινόπουλος ΑΕ .

Όπως αναφέρουν άνθρωποι της αγοράς δεν είναι δυνατόν ένας ολόκληρος επιχειρηματικός κλάδος στην Ελλάδα να κινδυνεύει να «τιναχθεί στον αέρα» από μια εταιρεία που αδυνατεί(;) να πληρώσει τις υποχρεώσεις της, κι αυτή την ίδια περίοδο -οι ιδιοκτήτες της εταιρείας- να κάνουν αγορές επιχειρήσεων στο εξωτερικό!

Όσο για τους ισχυρισμούς ότι οι αγορές στο εξωτερικό γίνονται από τους Πάνο Δ. Μαρινόπουλο και Πάνο Ι. Μαρινόπουλο, καθώς και Στέφανο Ι. Μαρινόπολο, ενώ τα σούπερ μάρκετ ανήκουν -πλέον, μόνο- στον Λεωνίδα Μαρινόπουλο, προμηθευτές με τους οποίους μίλησε το AXIAplus.gr, σχολίαζαν ότι η μεταβίβαση των προβληματικών σούπερ μάρκετ έγινε μόλις πριν 8 μήνες, με ότι αυτό μπορεί να υποκρύπτει…

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια