Μαρινάκης: «Ο Ολυμπιακός δεν είναι επιχείρηση, είναι το μεγάλο μου πάθος από παιδί»!

229

Επίσκεψη στου Ρέντη πραγματοποίησε χθες ο Βαγγέλης Μαρινάκης εκεί όπου έδωσε ομιλία προς τους παίχτες ξεκαθαρίζοντάς τους πως παρά τις συζητήσεις του με την Νότιγχαμ Φόρεστ δεν θα αφήσει τον Ολυμπιακό που αποτελεί το πάθος του απο παιδί!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Livesport, ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού τόνισε σε όλους τους παίχτες την πεποίθησή του πως είναι οι καλύτεροι ζητώντας τους να τα δώσουν όλα στην τελική ευθεία της σεζόν, αγωνιζόμενοι με σεβασμό για την φανέλα που φορούν και να κατακτήσουν κάθε τίτλο που διεκδικούν.

Επίσης, ο Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε και για τις συνομιλίες που έχει με την Νότιγχαμ Φόρεστ ενημερώνοντας τους ποδοσφαιριστές της ομάδας πως όντως υπάρχει ενδιαφέρον για συνεργασία με τον αγγλικό σύλλογο, χωρίς όμως αυτό να επηρεάζει την δραστηριότητά του ως πρόεδρος του Ολυμπιακού.

Χαρακτηριστικά φαίνεται να τόνισε σε όλους πως οι «ερυθρόλευκοι» για εκείνον δεν είναι μία ακόμη επιχείρηση, αλλά το πάθος του από τότε που ήταν παιδί, και όσο θα βρίσκεται εκείνος στο τιμόνι της ομάδας ο σύλλογος θα συνεχίζει να κατακτά τίτλους παντού.

Αξίζει να σημειωθεί πως μετά το τέλος της ομιλίας του ο πρόεδρος του Ολυμπιακού είχε συνάντηση με τον Τάκη Λεμονή αλλά και με τους αρχηγούς της ομάδας, με το κλίμα συσπείρωσης που επικρατεί στο Λιμάνι ενόψει της ρεβάνς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ να είναι εμφανές!

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια