Μαθαίνω ότι… Οριστικό τέλος στο ΜΕGA

647
Demonstration by laid off employees of Mega Channel TV station, outside its headquarters, in Athens, on Dec. 29, 2015 / Διαμαρτυρία απολυμένων εργαζομένων του Mega Channel έξω απο τα κεντρικά στούντιο του σταθμού, στην Αθήνα, στις 29 Δεκεμβρίου, 2015

… τα διάφορα κωλύματα που προβάλλουν οι πιστώτριες τράπεζες οδηγούν σε οριστικό αδιέξοδο την υπόθεση ΜΕGA. Ταυτοχρόνως η οικογένεια Βαρδινογιάννη υπό το βάρος της αδιαλλαξίας των τραπεζών στρέφει απόλυτα το ενδιαφέρον της στο Star και στην αδειοδότησή του κατά τον σχετικό διαγωνισμό. Θα πρέπει, ακόμη, να επισημανθεί ότι αρνητικό ρόλο σχετικά με τις αποφάσεις των δύο μεγαλομετόχων του Μεγάλου Καναλιού, των κ. Μαρινάκη και Βαρδινογιάννη δηλαδή, παίζει η παρουσία στο μετοχικό σχήμα του Ιβάν Σαββίδη, με τον οποίο ουδείς επιθυμεί μετοχική σχέση ούτε μπίζνες πάσης φύσεως … Τέλος, έχει ακουστεί –χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί– ότι οι κ. Μαρινάκης και Βαρδινογιάννης, οι οποίοι διατηρούν άριστες μεταξύ τους σχέσεις, μελετούν το ενδεχόμενο να κατέβουν μαζί σε κοινό εταιρικό σχήμα, πέραν του Σταρ, στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές.

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια