Μία βεντέτα και μία σύγκρουση!

619

Ο Στουρνάρας, η αλήθεια για τη συνάντηση, η κυβέρνηση και η οικογένεια των Βορείων Προαστίων!

Πολύ νωρίτερα από οποιονδήποτε άλλον, η «Α» αποκάλυψε πριν από 15 ημέρες τη συνάντηση των… σημιτικών και τα όσα διημείφθησαν σε αυτήν ως προς τον πολιτικό ρόλο που πρότειναν οι συνδαιτυμόνες στον Γιάννη Στουρνάρα, και φυσικά την άρνηση του κεντρικού τραπεζίτη.

Και είχαμε επισημάνει τότε ότι τη διαρροή της συνάντησης εφέρετο να είχε κάνει η κυρία Άννα Διαμαντοπούλου, στην αγωνία της να δείξει ότι συμμετέχει σε ζυμώσεις και πολιτικά παρασκήνια.

Ήταν, επίσης, γνωστό τοις πάσι ότι ο Γιάννης Στουρνάρας ήταν σε ανοικτή κόντρα με την κυβέρνηση, μολονότι είχε προσπαθήσει και να κατευνάσει εύφλεκτα ζητήματα αλλά και είχε βοηθήσει στις διαπραγματεύσεις με τους «θεσμούς».

Για να ξέρετε, πάντως, η συγκεκριμένη συνάντηση πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Β. Κοντογιαννόπουλου και δεν έχει κανένα ιδιαίτερο πολιτικό βάρος. Μία φούσκα στο νερό από ξεπερασμένους και ξεχασμένους πολιτικούς που μέσα από μια πρόταση στον Στουρνάρα ήθελαν να βγουν από τη λήθη της κοινωνίας.

Τα «λόγια» του Ντράγκι και η διαρροή του πρώην υπουργού

draghi - ΝτράγκιΩστόσο, η συνάντηση αυτή αποτέλεσε την αφορμή να ανοίξει ένα μέτωπο, μία βεντέτα μεταξύ μεγάλης επιχειρηματικής οικογένειας των Βορείων Προαστίων με τον κεντρικό τραπεζίτη. Καθώς μεταφέρθηκε στην πανίσχυρη και με μεγάλη επιρροή οικογένεια ότι ο Γ. Στουρνάρας κατά τη συνάντηση υποστήριξε πως η ΕΚΤ, και γενικότερα οι «θεσμοί», δεν βλέπουν με καλό μάτι την ισχυρή επιχειρηματική οικογένεια, κάτι που ο διοικητής της ΤτΕ υποστηρίζει ότι δεν είπε.

Με αφορμή την εξέλιξη αυτή, ο Γ. Στουρνάρας είναι έξαλλος με έναν εκ των συνομιλητών του το βράδυ εκείνο στο σπίτι του Κοντογιαννόπουλου, τον οποίο θεωρεί υπεύθυνο της διαρροής. Είναι πυρ και μανία με πρώην υπουργό της συγκυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου!

 

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια