Μήνυση Νικολόπουλου κατά Κοντομηνά

355

Μήνυση κατά του Δημήτρη Κοντομηνά κατέθεσε ο Νίκος Νικολόπουλος όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση από το γραφείο τύπου του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος.
Στην ανακοίνωση αναφέρεται χαρακτηριστικά:

«Ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος (ΧΡΙ.Κ.Ε.) Νίκος Νικολόπουλος κατέθεσε μήνυση κατά του Δημ. Κοντομηνά και παντός άλλου υπευθύνου για όσα συκοφαντικά, ψευδή και υβριστικά είπε κατά την διάρκεια της εξέτασης του (04/08/2016) από τα έδρανα της Βουλής των Ελλήνων, με προφανή στόχο να τον βλάψει αλλά και να αποφύγει μα δώσει τις οφειλόμενες απαντήσεις για τα δάνεια των ΜΜΕ. Τέλος οι νομικοί συμπαραστάτες του ΧΡΙ.Κ.Ε. μελετούν τις καταθέσεις όσων πιθανότατα ψευδομαρτύρησαν , που αυταπόδεικτα σε πολλές περιπτώσεις προκύπτει από τα επίσημα πρακτικά της Βουλής των Ελλήνων, προκειμένου να κατατεθούν μηνύσεις εις βάρος εκείνων που ψευδομαρτύρησαν δι’ ιδίον όφελος ή προς όφελος τρίτων και προς ζημία του δημοσίου συμφέροντος».

 

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια