Μήνυση κατά του Ιβάν Σαββίδη υπέβαλε ο Alpha

672

Για τρία αδικήματα και μάλιστα το ένα σε βαθμό κακουργήματος εγκαλεί ο τηλεοπτικός σταθμός ALPHA τον επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη ως εκπρόσωπο της εταιρείας DIMERA με μήνυση που υπέβαλε.

Ειδικότερα η μήνυση αφορά τη συμπεριφορά του επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη κατά τη διάρκεια δημοπρασίας για τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες και με τη μήνυση την οποία υπέβαλε ο καθηγητής Πάνος Λαζαράτος ζητείται η δίωξη του Ιβάν Σαββίδη για το κακούργημα της απάτης μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή και τα πλημμελήματα της απατηλής πρόκλησης βλάβης και της επιβουλής της δημόσιας τάξης.

Σύμφωνα με τον κ. Λαζαράτο τα αδικήματα αυτά αφορούν «στις ενέργειες και τις δηλώσεις του κ. Σαββίδη σύμφωνα με τις οποίες προσπάθησε σκόπιμα να ανεβάσει το τίμημα εις βάρος των άλλων συμμετεχόντων στο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες και μάλιστα έδωσε δύο μηδενικές προσφορές».

Τέλος όπως ανήγγειλε ο κ. Λαζαράτος αύριο, Παρασκευή, θα ακολουθήσει και καταγγελία στην Ευρωπαϊκή Ένωση για παράβαση γενικών αρχών του διαγωνισμού.

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια